Nieuw te zien op Woonestetika

Interessante beursvoorwaarden op al onze vloeren.

Speciale beurspromotie tijdens Woonestetika.

Een foto van je kinderen, huisdier, favoriete rockgroep of filmster... Een logo, een menukaart, een citaat, ...
Of zomaar een leuk motief waar je zo'n heerlijk vakantiegevoel van krijgt . Met een gepersonaliseerd gordijn geef je pas echt een bijzondere toets aan je interieur! Unieker kan niet. De enige grens... Je eigen fantasie.

Arianna Raamdecoratie
raamdecoratie - naaiatelier

De natuur maakt zich op voor zijn winterslaap. Dus ook de temperatuur schakelt naar een ander niveau. Gelukkig kunnen we ons binnen verzekeren van een aangename warmte. Die bovendien ook nog mooi is om te zien, want de pelletkachels van het Italiaanse topmerk Thermorossi verenigen design en techniek. Het revolutionair ontwerp wordt in primeur voorgesteld op de beurs! En is daarmee dus nieuws om te delen... als een brandend vuurtje.

Ecolutions
pelletkachels Thermorossi & Extra Flame

Havana is de naam van de allernieuwste stoere lounge design sofa van Evolution.
Dit modulair systeem biedt oneindige mogelijkheden. De ruime selectie van 32 verschillende elementen in zowel stof als in leer maakt het gemakkelijk om de perfecte hoekopstelling te vinden.

Evolution
design met een ziel

Alleen het zuiverste dons, afkomstig van in de natuur levende ganzen, wordt bij Fja-Oeyen als vulling gebruikt. De zuiverste vulkwaliteiten die wij gebruiken en waarop wij een levenslange garantie geven zijn, Jupiter: een 100% zuiver wit ganzendons en Neptunus: een 100% zuiver grijs ganzendons.

FJA-Oeyen
donsdekens, hoofdkussens, bedtextiel en waterbedden

De Esperanto buitenkeuken is speciaal ontworpen om samen met vrienden en familie te genieten in de tuin. De modulaire keuken kan volledig naar wens opgebouwd worden tot een volwaardige keuken. De geïntegreerde tafel zorgt voor een unieke interactie tussen de kok en zijn gasten. Het hoogwaardige design en de gedetailleerde afwerking integreren perfect in elke buitenomgeving. De kwalitatieve weersbestendige materialen zorgen voor jarenlang zorgeloos kookplezier.

Golf Viktor
buitenkeuken & kleine buitenartikelen

In primeur presenteren wij dit jaar op Woonestetika het Curved meerlaagsparket welke de natuurlijke groei van de boom volgt. Andere nieuwigheden zijn o.a. de HPL terraspanelen met extreme duurzaamheid en het mutlifunctionele onderhoudsapparaat voor het periodike olie- onderhoud, reinigen en boenen van uw parket (3 in 1).

Intersfera Projects
traditioneel en bamboe parket, laminaat- en kunstofvloer, houten & composiet terrassen, luxury vinyl tiles

Microtopping heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als Stuc Deco. De Italiaanse designafwerking is al 20 jaar op de markt maar pas sinds 2016 beschikbaar voor Belgische klanten. Met dank aan Kalk en Kunst als pionier.

Kalk en Kunst
meubelontwerp, Mortex, Tadelakt en Stuc Deco

Het BX 270 zonnescherm laat zich met zijn ultracompacte kast perfect integreren aan elke gevel. Door de innovatieve constructie met brede muurconsoles kan het scherm op praktisch iedere ondergrond gemonteerd worden. Het gesloten cassettesysteem zorgt ervoor dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en extreme weersomstandigheden. Kortom, de compacte BX270 is een topper van formaat. Nu ook beschikbaar met LED verlichting!

Lim-Elec
rolluiken, zonwering en sectionale poorten

Zo gecharmeerd van de NEWstairs trapkleuren dat u deze ook in andere woonruimtes terug wilt zien? Dat kan! Nieuw in het NEWstairs assortiment zijn de Elite vloeren. Deze zijn 100% waterbestendig en beschikbaar in exact hetzelfde decor als de trapkleuren. Door het innovatieve materiaalgebruik is het zelfs mogelijk de NEWstairs Elite vloeren in de badkamer toe te passen.

NEWstairs
traprenovatie en trapbekleding

Met sofa-Concept stel je zelf een zitbank samen die voldoet aan al jouw wensen.
Laat je verrassen door de veelheid aan combi-elementen met als meest opvallende de familie-relaxfunctie. Creëer in een handomdraai één groot ligvlak: ideaal om een gezelschapsspel te spelen of om als slaapbank te gebruiken.
De allerbelangrijkste troef merk je pas als je in de zetel zit: een perfect ergonomisch zitcomfort.

Sit & Sleep
ergonomisch zitten, werken en slapen

Grootformaatplaten in keramiek van vloer tot plafond in 1 geheel.
Keramiek XXL is uitermate geschikt voor wandbekleding in badkamers.

The Stone Factory
alle maatwerk in natuursteen, composiet & keramiek

Geef een trendy, landelijke ruimte dé finishing touch met houten shutters uit de nieuwe Van Eyck shutters Cottage collectie. Deze bestaat uit diverse prachtige kleuren en biedt vele extra keuze-opties. Hierdoor kan voor elke raamvorm in iedere ruimte een op maat gemaakte oplossing gerealiseerd worden.

Van Eyck shutters
shutters

Vanaf 1 september zijn er verstrengde EU richtlijnen van kracht voor de huishoudelijke stofzuigers. Dit heeft impact op vlak van geluid, stofuitstoot, efficientie, energieverbruik en duurzaamheid motoren. Wij presenteren tijdens Woonestetika een volledig nieuwe eco-designlijn die voldoet aan deze strenge normen.

Zentjens Bouwagentuur
alle stofzuigsystemen