Woonestetika zoekt en deelt verhalen van wonen en interieurs in 1978.

2018 is een jubileumeditie voor de gezelligste interieurbeurs van Limburg. De eerste editie in de Limburghal in Genk had immers plaats in 1978. Om dit heuglijk moment te vieren nodigen de organisatoren het Limburgse publiek uit om massaal foto’s, video’s en verhalen te delen, met bijzondere aandacht voor leven, wonen en interieurs van 1978 of alleszins eind jaren ’70. Deelnemers aan de storytelling krijgen gratis toegangstickets en een aantal onder hen winnen verf en interieuradvies aan huis.

Terugkijken op 40 jaar woon- en interieurevolutie

Uiteraard is er op vlak van wonen en interieur enorm veel veranderd in die 40 jaar. Zowel op gebied van kleur- en materiaalgebruik, op gebied van vormgeving in de living, maar ook inzake functies van badkamers en keukens, inzake slaapcomfort of domotica; om verwarming en koeling of de toename van het aantal appartementen niet te vergeten.

Niets is leuker dan die oude beelden nog eens terug te zien of die verhalen te horen. Daarom nodigt WOONESTETIKA het publiek uit om foto’s of video’s en verhalen uit 1978 te delen via de social media. Deelnemen wordt natuurlijk beloond met gratis toegangstickets en 3 winnaars krijgen gratis verf en interieuradvies aan huis.

Was 1978 voor jou ook een scharniermoment?

Ben je geboren in ’78 of getrouwd, ging je op kot wonen of heb je gebouwd, is je woon- of interieursituatie veranderd toen, … dan heb je daar zeker nog herinneringen aan, verhalen over en misschien zelfs foto’s van …

Laat het ons weten en verdien gratis toegangstickets voor de jubileumeditie van WOONESTETIKA 2018. Aarzel niet want ons team helpt je zoveel mogelijk om de leuke verhalen te delen via onze social media. Ook je familie en vrienden zullen jouw verhaal vast en zeker LEUK vinden.

Deelnemen en winnen

Ga via de knop “Jouw 1978 verhaal” naar het invulformulier om je aan te melden; onze redactie neemt dan met jou contact op om het verhaal samen te publiceren.

Dan verdien je alleszins 2 gratis toegangstickets voor de beurs van dit jaar. Drie verhalen worden door de organisatie geselecteerd en krijgen respectievelijk 1 x 40 liter (ter waarde van 870,00 €) en 2 x 20 liter verf (ter waarde van 435,00 € per winnaar), met daar bovenop gratis interieuradvies aan huis.

Volg alles op de facebookpagina van Woonestetika.

Editie 2018

Van 27 oktober tot en met 04 november 2018 zullen opnieuw een 90-tal exposanten zo’n 20.000 bezoekers over de vloer krijgen in de Limburghal in Genk om kennis te maken met de laatste woontrends en leukste interieurideeën.

Bezoekers krijgen er ook persoonlijk advies, zien de nieuwste merken en producten, genieten van een stijlvolle mix van rijke traditionals en het meest moderne design. Talent van eigen bodem en namen met internationale allure presenteren actuele en inspirerende trends voor meubelen, decoratie, verlichting, verwarming, multimedia, bad-, bed- & woontextiel, kunstobjecten en zoveel meer. Meer info vind je op deze website.