Jouw houten interieur op maat dankzij Beulen

Al 95 jaar en 4 generaties lang hebben wij bij Beulen een hart voor hout. Die ervaring en passie steek je niet weg. Als klant koop je bij ons dus niet alleen kwaliteit, maar krijg je er ook onze ervaring, knowhow en een spijkerharde tevredenheidsgarantie bovenop.

Bij ons heb je een ruime keuze aan topmerken zoals Holz Bois, Meister en Floorify. Wist je trouwens dat wij niet alleen de materialen kunnen leveren, maar ook vakkundig jouw maatkast, vloer, trap, wanden, plafonds en deur kunnen plaatsen?

Op Woonestetika laten we je kennismaken met drie nieuwe trends in houten vloeren. Zo komen de Lindura hightech houten vloer met klikverbinding en traditioneel parket met moderne techniek aan bod. En ook Rigid Vinyl (Floorify) mag niet ontbreken: de opvolger van de laminaatvloeren, maar dan warmer, stiller en makkelijker.

Ook laten we je kennismaken met de verschillende mogelijkheden en voordelen van een kast op maat. Verschillende ruimtes komen aan bod: van dressing tot berging, bureau en slaapkamer. Breng een bezoekje aan onze beursstand, stel zelf jouw kast op maat samen en vraag meteen een offerte aan.

Adres:

Beulen Houtmarkt
Herkenrodesingel 85
3500 Hasselt

Contacteer Ons:

Tel: 011 25 25 00
info@beulen.be

www.beulen.be

Openingsuren:

di-vr:  9.00-12.30 en 13.30-18.00
za:       9.00-16.00
zondag en maandag gesloten