Breng zeker een bezoek aan deze deelnemers!

Onderstaande bedrijven heten je van harte welkom op hun stand.
Ze hebben allen een gedegen reputatie opgebouwd en zijn specialisten in hun domein.

Specifieke vragen? Breng hen een bezoek, ze zullen je met raad en daad bijstaan.

Bekijk de speciale beurspromotie van Meubel- en Decoratiehuis Stefan
Accumo
accumulatieradiatoren – nieuwe Generatie

Ontdek de comfortwarmte van deze nieuw ontwikkelde accumulatie radiator van accumo.be
Met slechts 15 min. stroomverbruik zal deze radiator de warmte tot 50 min. lang afgeven.

Het hart van onze verwarming is een 'Chamotte’ steen. De steen wordt geperst en gebakken onder een druk van 200 t, waardoor het een enorme dichtheid en opslag capaciteit heeft en zich bovendien in een stalen kast bevind. De warmte stralende ribben zijn rechtstreeks in contact met deze kern voor een maximale rendement.

Geen onderhoud meer, 100% efficiënt - Radiatoren slechts 8cm of 13 cm dik - Radiator kan simpelweg aangesloten worden in een normaal stopcontact. Dé ideale oplossing zowel ecologisch als financieel.

Ideaal alternatief voor uw accumulatiekachel, mazout of gasverwarming.

Breng een bezoek aan onze website accumo.be voor meer informatie.

Dyna badkamers
badkamerrenovatie & CV

Dyna Badkamers: specialist in badkamerrenovatie en cv

Bij Dyna badkamers kan u alles vinden om uw badkamer mooi in te richten of stijlvol te renoveren. Wanneer u kiest voor een totaalaanpak, kan u bij ons terecht van afbraak tot afwerking. Wij verzorgen zowel kleine als grote projecten. Bovendien hebben wij een eigen team van installateurs en een eigen tegelplaatser : dit zijn stuk voor stuk vakmensen die beschikken over een grote portie kennis en vakmanschap om uw project in goede banen te leiden en tot in de puntjes af te werken. U zal het merken: bij Dyna badkamers bent u aan het juiste adres.

Vanzelfsprekend kan u rekenen op ons professioneel advies en persoonlijke begeleiding bij uw badkamerrenovatie. En onze dienst na verkoop is volledig gericht op klanttevredenheid en een goede service.

Wil u graag zelf aan de slag gaan? Dat kan ook: wij hebben een compleet materiaal aanbod voor doe-het-zelvers in onze toonzaal.

Voor de badkamer van uw dromen, moet u zeker bij Dyna langskomen. Op onze website vindt u meer informatie en een overzicht van badkamer realisaties.

 

    
Arianna Raamdecoratie
raamdecoratie - naaiatelier

Waar u van droomt – maken wij waar!

Wij hebben een ruime keuze van stoffen en veel collectieboeken van zonwering.
Alles wordt gemaakt in ons eigen naaiatelier, waar ook elk detail nauwkeurig wordt nagekeken.
We komen zelf maten opmeten en verzorgen de plaatsing indien gewenst.

We kunnen lichtdoorlatende of verduisterende doek voorzien van prints naar keuze: een foto van de kinderen, huisdier, favoriete rockgroep. Een leuk citaat of logo. En waarom geen mooi motief waar je zo'n heerlijk vakantiegevoel van krijgt. Met een gepersonaliseerd gordijn geef je pas echt een bijzondere toets aan je interieur!

Wilt u graag een vrijblijvende afspraak, neem gerust contact met ons op.
Tel: 0483 60 13 76 - Email: info@arianna-decor.be

Tot snel!

Meer informatie op onze website of  

Down To Art Gallery
hedendaagse figuratieve kunst

Down to Art is de eerste galerij in Gent die zich exclusief wijdde aan internationale hedendaagse figuratieve kunst, en dat sinds 18 jaar.
Wij staan u graag bij met advies over de aankoop van een kunstwerk dat een uitzonderlijke meerwaarde zal vormen voor uw persoonlijke beleving en interieur.
Over de jaren heen hebben we een solide groep kunstenaars opgebouwd die we graag aan u voorstellen. Stuk voor stuk zijn het mensen van een hoog technisch niveau, die naast kwaliteit ook een eigen persoonlijk verhaal brengen.
Philippe Timmermans is de beste mannenbeeldhouwer van België.
Jurga haalt met haar verhalende bronzen meisjes met gemak de eerste plek van vrouwelijke beeldhouwsters in Frankrijk.
Robert Bischof is wereldwijd bekend om zijn klein maar spitsvondig werk.
Marc De Corte die met zijn eigentijds doch romantisch werk menig harten verovert.
Edo Kaaij , bekend om zijn subtiele vrouwenportretten, balancerend tussen figuratief en abstract.
Sinds kort besteden we ook aandacht aan één van de meest levendige kunstvormen van het moment: Streetart. Tot onze geselecteerde groep kunstenaars behoren o.a. Pipsqueak was here, Jana & JS, El Bocho en Tresilience, een collectief dat de klassieke schilderkunst combineert met maatschappijkritische thema’s
Wij hopen u te kunnen verwonderen.

Wil u graag meer informatie, of overweegt u een aankoop, dan helpen we u graag mee, uiteraard geheel vrijblijvend. Meer info op onze website.

 

VASTGOED-Tv

VASTGOED-Tv is een nieuw kanaal voor informatie aan eigenaars van appartementen en beheerders-SYNDICI over wetgeving, techniek, financiering, enz ...

Via een website, facebook en LinkedIn gaan we online. Maar we organiseren ook informatievergaderingen in samenwerking met steden en gemeenten en gespecialiseerde bedrijven in keuring, onderhoud, herstelling en/of renovatie van appartementsgebouwen. Blijf permanent op de hoogte en schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

   
Beulen Hout Interieur
parket, kasten op maat, deuren, houten wanden voor binnen en buiten

BEULEN INTRODUCEERT VINYLVLOER ZONDER VINYL

De duurzaamheid, het gebruiksgemak en de elastische vorm maken van vinyl al jaren een populaire keuze voor vloeren. Met de MeisterDesign-vloer komt daar nog een voordeel bij: ook op ecologische vlak gaat deze vloer een stap verder.

Met de designvloer MeisterDesign haalt Beulen een staaltje innovatie in huis. Deze ‘vinylvloer zonder vinyl’ is het gezonde antwoord op traditionele vinylvloeren. In tegenstelling tot die laatsten, is MeisterDesign geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Tijdens Woonestetika ontdek je op de stand van Beulen hoe de MeisterDesign-vloer in elk interieur past, zonder in te boeten op ecologisch en gezondheidsaspecten. Nog niet overtuigd? Dan zorgen de luxueuze dessins daar zeker voor.

Ontdek meer op onze website.

     

Gervi
HotSpring spa's, Klafs sauna's, Infraworld infraroodcabines, Dedon tuinmeubelen, Technogym

Op zoek naar een wellness-expertise bij jou in de buurt? Dan moet je bij Gervi zijn.

Met een showroom in elke Vlaamse provincie, een gespecialiseerd team en een uitstekende service kan jij je wellnessdroom verwezenlijken met Gervi.

Bezoek onze stand op Woonestetika en profiteer van onze beurscondities.

Bezoek ook onze website  &       

Meubel- en Decoratiehuis Stefan
landelijke meubelen in cottage, heritage stijl, decoratie & geschenken in retro, vintage stijl, lederen salons

Wij stellen 2 nieuwe collecties voor op woonestetika

Onze meubelcollectie strak landelijk met focus op de zeer speciaal gezaagde paneeldeuren en glasdeuren in zwart gemoffelde metalen raamlijsten. Daarbij geeft de zeer subliem gerookt en loog wit afgelakt afwerking een zeer speciale touch aan deze meubelen. Alle deuren zijn ook soft en close waardoor er geen zichtbare scharnieren of sloten met sleutel zijn. Deze meubels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en maatwerk is ook mogelijk.

Deze nieuwe collectie pastorij stijl landelijk presenteren wij ook op woonestetica. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in massief eik, in zeer licht vergrijsde tinten en zelfs in natuur tinten

Ontdek meer op onze website en op