Dynamisch en gezond werken

Bekijk onze SpinaliS-stoelen en dynamisch kantoor-meubilair

U zoekt een bureaustoel die u van de pijn afhelpt?

SPINALIS VERMINDERT RUGKLACHTEN

De ergonomische werk -en bureaustoelen van Spinalis helpen u van de pijn af. Doordat de dynamische zitting van de bureaustoel meebeweegt met de bewegingen van uw lichaam wordt u rug minder belast. Dit meebewegen van uw lichaam is vergelijkbaar met het actieve zitten op een zitbal bij de fysiotherapeut. Het is niet voor niks dat het gebruik van de zitbal door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractors en fysiotherapeuten, niet alleen wordt geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

U zoekt een bureaustoel die u fit en gezond houdt?

SPINALIS VOORKOMT RUGKLACHTEN

Ergonomische werk – en bureaustoelen van Spinalis voorkomen rugklachten. De zitbal werking zorgt er namelijk voor dat u automatisch rechtop zit en uw rug- en buikspieren traint. Lage rugpijn en hernia klachten worden hiermee voorkomen. Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis werk- of bureaustoel is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt Spinalis ergonomische bureaustoelen van andere merken ergonomische bureaustoelen.

SPINALIS voor het behoud of herstel van uw vitaliteit

Op de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis beweegt de zitting mee met de bewegingen van uw lichaam en waardoor u ongemerkt de hele dag actief in beweging blijft. Dit voorkomt of vermindert rugklachten.

 

Ergonomie moet ervoor zorgen dat de gezondheid en het comfort van de mens verzekerd blijft. Ergonomie is dus voor elke mens anders. SpinaliS-stoelen passen zich aan aan elke beweging van de mens. Dit is dynamisch en gezond werken.

Adres

Livwell bvba

Meerstraat 59a

1840 Londerzeel

Contactgegevens

Tel: +32 (0)3.866.25.75

Email: info@livwell.be

www.livwell.be