Met korting naar Woonestetika!

Woonestetika 2018

40 jaar interieurtips en -inspiratie

Tijd voor een nieuw interieur? Al 40 jaar lang is Woonestetika dé referentie. Een stijloase waar je alle contacten onder één dak vindt voor een smaakvolle inrichting en optimaal wooncomfort. Van stijlvol meubilair tot de nieuwste vloer-, wand- of plafondafwerking, van wellness tot domotica. Elk jaar weer biedt de beurs een exclusief programma gevuld met inspirerende stands, interessante adviessessies en een bruisende nocturne. Ook deze jubileumeditie zijn er drie pleinen om weg te dromen bij de mooiste ideeën en waar je meteen de woonexperten kunt ontmoeten om ze te realiseren. Wie alle impressies even wil laten bezinken bij een kopje koffie of wat lekkers kan verpozen in de WE-lounge. Een gloednieuw sfeerconcept van de hand van Vittorio Simoni. Klaar? Afspraak op Woonestetika van 27 oktober tot 4 november in de Limburghal van Genk.

De Nacht van Woonestetika

Vrijdag 2 november 2017 van 18.30 tot 23.00 uur

Extra lang en relax proeven van Woonestetika? Dat kan prima op vrijdag 2 november. Tijdens de Nacht van Woonestetika kun je tot 23 uur rustig alle woon- en decoratietips in je opnemen en smullen van de speciale culinaire (hoog)standjes. Met een lekker glaasje in je hand en onder de sfeervolle tonen van live muziek gezellig keuvelen over alles wat je hebt gezien. Stijlvol genieten tot in de late uurtjes!

Gratis hout-, licht-, interieur- of kleuradvies!

Een woning als in de bladen? Met de juiste tips en tricks krijgt jouw interieur ook zo’n onweerstaanbare look & feel. Boek nu een afspraak met een interieurarchitect, lichtadviseur, kleur- en stijlconsulent of houtexpert op de beurs. In 20 minuten geeft die antwoord op al je vragen over stijl, kleur, nieuwe producten, materialen, technieken, … Zo’n adviesgesprek is gratis, maar vooraf inschrijven is wel nodig.

TV reportage Woonestetika 2017

"Woonestetika, dé aangenaamste interieurbeurs van Limburg, viert dit jaar zijn 40e editie."