Vivandi, specialist in aluminium overkappingen, carports, poorten en schuttingen

Als expert in aluminium terrasoverkappingen, carports, poorten en schuttingen, is Vivandi de ideale partner om uw tuin of terras dat tikkeltje extra te geven. Ook voor glazen schuifwanden kan u bij ons terecht. Nood aan zonwering zoals screens of zonwering in uw veranda of overkapping? Daar heeft Vivandi eveneens oplossingen voor. We geven u steeds advies op maat en werken graag samen met u aan een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

Voor welke aluminium overkapping of schutting u ook kiest, bij Vivandi gaan we steevast voor kwaliteit en gebruiksgemak. Met een ruim productaanbod en een persoonlijke aanpak stellen we de behoeften van onze klanten altijd voorop en kunnen we voor elk project een passende oplossing voorzien.

Waarom kiezen voor Vivandi?

 • Opmeting door zaakvoerder
  Geen aluminium carport of terrasoverkapping die gezet wordt zonder dat de zaakvoerder ter plekke is geweest voor een opmeting.
 • Interne plaatsingsdienst
  Ons eigen team professionele plaatsers werkt zorgvuldig en met oog voor detail bij de montage van uw aluminium overkapping, carport, poort of schutting.
 • Ruime toonzaal
  In onze toonzaal van 600 m² vind u een ruim aanbod aluminium terrasoverkappingen, aluminium poorten, aluminium carports en glazen schuifwanden.
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  We gebruiken voor onze overkappingen, carports, poorten en schuttingen enkel kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die betaalbaar zijn en lang meegaan. Zo krijgt u altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs.
 • Meer dan 10 jaar ervaring
  We gebruiken onze jarenlange ervaring om u vakkundig advies te geven en te inspireren zodat u nog meer van uw buitenleven kan genieten.

Bezoek zeker onze website voor meer informatie of om onze realisaties te bekijken.

Kom langs op onze stand op Woonestetika en geniet van onze beursacties.

Contactgegevens

Bosstraat 187
B-3930 Hamont-Achel
Tel. +32 (0)11 66 66 26

Openingsuren showroom

Weekdagen: 09u00 – 17u00
Zaterdag: 9u00 – 12u00 (afspraak aangewezen)
Zondag/feestdagen: Gesloten