Breng zeker een bezoek aan deze deelnemers!

Onderstaande bedrijven heten je van harte welkom op hun stand.
Ze hebben allen een gedegen reputatie opgebouwd en zijn specialisten in hun domein.

Specifieke vragen? Breng hen een bezoek, ze zullen je met raad en daad bijstaan.

Arianna Raamdecoratie
raamdecoratie - naaiatelier

Waar u van droomt – maken wij waar!

Wij hebben een ruime keuze van stoffen en veel collectieboeken van zonwering.
Alles wordt gemaakt in ons eigen naaiatelier, waar ook elk detail nauwkeurig wordt nagekeken.
We komen zelf maten opmeten en verzorgen de plaatsing indien gewenst.

We kunnen lichtdoorlatende of verduisterende doek voorzien van prints naar keuze: een foto van de kinderen, huisdier, favoriete rockgroep. Een leuk citaat of logo. En waarom geen mooi motief waar je zo'n heerlijk vakantiegevoel van krijgt. Met een gepersonaliseerd gordijn geef je pas echt een bijzondere toets aan je interieur!

Neem contact met ons op en u kan een gratis presentatie van de producten en advies verwachten. Een bezoek aan huis behoort zeker tot de mogelijkheden zodat doordachte keuzes gemaakt kunnen worden. De gekozen raamdecoratie wordt nauwkeurig opgemeten en zorgvuldig geïnstalleerd.

Meer informatie of wilt u graag een vrijblijvende afspraak, neem contact met ons op 0483 60 13 76 of info@arianna-decor.be

Tot snel!

Meer informatie op onze website of  

Dierckx Richard
inbouwhaarden en sierschouwen

Specialist In Sierschouwen

Reeds in 1950 startte Dierckx Louis met het bouwen van sierschouwen. Het concept van de sierschouw is doorheen de tijd sterk geëvolueerd. Vandaag, en dit sedert 1979, wordt het bedrijf geleid door Dierckx Richard, die koers zette naar het ontwerp en de realisatie van totaalprojecten. Hierbij worden alle aspecten in de realisatie van de schouw in eigen beheer uitgevoerd. Dit geeft de klant het comfort van één aanspreekpunt.

Wat we doen...

 • Ontwerp & realisatie van sierschouwen in nieuwbouwprojecten.
 • Renovatie van bestaande sierschouwen volgens een aangepast ontwerp.
 • Plaatsing van inbouwhaarden en kachels.
 • Haarden op gas, hout, elektriciteit, pellets en eventueel met cv-aansluiting.
 • Onderhoud en herstelling van haarden van onze merken.
 • Wij zijn erkend aardgasinstallateur voor haarden, certificatie CERGA.

 

Van 3d ontwerp tot realisatie

 1. In een eerste fase verzamelen we alle relevante informatie om naar een voorontwerp toe te werken. Naast bouwplannen, foto’s, opgenomen afmetingen is er veelal een plaatsbezoek om de technische haalbaarheid na te gaan.
 2. Sluit dit voorontwerp aan bij de visie en wensen van de klant, dan wordt er een 3D tekening uitgewerkt alsook een offerte. Deze offerte bevat, zeer gedetailleerd, alle benodigde materialen om de schouw te bouwen.
 3. Wanneer het ontwerp definitief goedgekeurd is door de klant tot in het laatste detail, wordt er een uitvoeringsplan getekend dat een plaatsing volgens de afgesproken dimensies en keuzes garandeert. Wij volgen tevens een strikte planning voor de plaatsing !

Tijdens Woonestetika en tot eind november 5% korting op alle haarden!

Meer informatie op onze website en op  

Lim-Elec
rolluiken, zonwering en sectionale poorten presenteert dit jaar 2 nieuwigheden.

Nomo, een nieuw vouwdak met unieke voordelen.

Uniek. Een innovatief en volledig horizontaal vouwdak met geïntegreerde screens waardoor je zelfs bij aanhoudende regen of een intense bui probleemloos van het ontspannende buitenleven blijft genieten.

Gebogen profielen. De gebogen doekprofielen van het vouwdak zorgen voor een dubbele afwatering. Dankzij de geïntegreerde goten loopt het water snel weg bij regenweer en zo blijft je terras droog.

Aanbouw of vrijstaand. Kies je voor een aanbouwmodel of voor een volledig vrijstaande constructie? De Nomo biedt telkens een elegant en praktisch antwoord. Kies voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens rondom en duurzame ledverlichting voor extra comfort en gezelligheid.

Regenbestendig. Een uiterst belangrijk onderdeel van elk vouwdak is het doek. Al onze modellen worden standaard uitgerust met een verduisterend of lichtdoorlatend pvc-doek. De doeken zijn minutieus afgewerkt en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo zijn ze 100% waterdicht, zelfdovend en behandeld tegen schimmelvorming.

Harol VZ080-ZIP, een flexibele zonwering met innovatief ZIP-systeem!

Met de zonwering VZ080-ZIP haalt u altijd het maximum uit uw veranda, skylight of dakraam. Een compacte kast met groots effect.

Unieke eigenschappen: Eén systeem, veel mogelijkheden - Strak & tijdloos design - Super compacte kast - Vele jaren ultra strakke doeken dankzij uniek ZIP-systeem - Eenvoudig onderhoud en naservice

Opbouwmogelijkheden: Sideways, Top-down, Bottom-up, Binnenzonwering, Opbouw, Ingebouwd

Perfecte verduistering: het doek sluit volledig af dankzij het innovatief zip systeem en de uitvalsbuis die tot op het einde van de geleiders gaat.

De juiste doek, voor een perfect resultaat: Visueel comfort - Lichtdoorlatend of verduisterend - Thermisch & akoestisch isolerend - Uiterst duurzaam - Vuil afstotend & brandwerend - Perfect in harmonie met uw woning

Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en een breed gamma structuurlakkleuren aan standaardprijs.

Meer informatie op onze website of 

Accumo eco-heating
nieuwe generatie verwarmings-techniek

Verwarm uw woning met deze nieuwe verwarmings-techniek van Accumo

 

Dé ideale oplossing zowel ecologisch als financieel

IDEAAL als hoofdverwarming of centrale verwarming!
De thermostaat regelt de naar wens ingestelde temperatuur zodat u altijd een aangename klimaat in uw huiskamer heeft ongeacht het weer buiten. Bovendien kan u de temperatuur per kamer instellen. Uiteraard ook geschikt als bijverwarming!

 • GEEN ONDERHOUDSKOSTEN MEER!
 • 100% EFFICIËNT RADIATOR KAN SIMPELWEG AANGESLOTEN WORDEN IN EEN NORMAAL STOPCONTACT 220V
 • RADIATOREN ZIJN SLECHTS 8 OF 13 CM DIK
 • GROTE KEUS IN AFMETINGEN EN KLEUREN

Bezoek zeker onze website voor meer informatie over deze verwarmingen of onze 

Evolution
design met een ziel

Evolution: méér dan een meubelwinkel!

INTERIEUR EN DESIGN
Evolution is dé interieurwinkel met een eigen lijn. Cheyla: “Dit biedt de mogelijkheid steeds een invulling te geven op de vragen en verzuchtingen van onze klanten. Wij bieden trendy en betaalbaar design van nu. Hiervoor kiezen we onze collecties zeer zorgvuldig met oog voor de beste materialen die garant staan voor een langere levensduur. Het principe prijs/kwaliteit hanteren we tot het uiterste. We starten met de vraag van de klant en geven hem advies, dit leidt vaak tot een persoonlijke invulling van zijn ‘interieur-behoefte’, ongeacht de gehanteerde stijl. Wij bieden alles op maat aan de beste prijs. In de toonzaal vind je onze zelfontwikkelde type meubels die ervoor zorgen dat iedereen zijn smaak bij ons kan vinden.”
“Onze baseline is: Belgisch en betaalbaar van premium kwaliteit!”, vult Eric aan.

 

TOTAALPROJECTEN
Evolution is meer dan alleen meubelen. “Inderdaad”, legt Eric uit. “We begeleiden projecten van A tot Z. Of het nu gaat om een living, een keuken, een badkamer of de totale inrichting van een huis of appartement. Dit betekent dat we aan de zijde van onze klant staan vanaf de plannen tot de realisatie van hun droomhuis. Wij kunnen daarbij rekenen op ons hecht team van architecten, plaatsers, elektriciens, schrijnwerkers, enzovoort.”
Cheyla: “Na een eerste gesprek kennen we de vragen en wensen van onze klanten en voelen we de sfeer waarin we moeten werken. Bij het daaropvolgende plaatsbezoek zien we de omstandigheden waarbinnen het project moet plaatsvinden. Vervolgens maken we een voorontwerp met een moodboard (stalen van materialen, kleuren, ...) en onze offerte. Naast technische plannen bieden wij ook meerdere visualisaties in 3D zodat de klant een beter beeld kan vormen. Na akkoord volgt dan de realisatie die door ons van nabij wordt opgevolgd en indien nodig bijgestuurd.”


“Bij deze totaalprojecten durven we al eens een stapje verder gaan. Zo zullen we er niet voor terugschrikken eventueel een nieuwe indeling of herschikking van de woning voor te stellen”, besluit Eric.

Meer informatie op onze website en op     &  

Sit & Sleep
ergonomisch zitten, werken en slapen

Rugvriendelijke producten die een

gezonde zit- en slaaphouding nastreven

Wat hebben een goed bed, een optimale werkomgeving en de ultieme zetel met elkaar gemeen?

Een bezoek aan de beursstand van Sit & Sleep op voorhand! Bij ons kan je namelijk de beste ergonomische oplossingen vinden voor elk moment van de dag.

Bezoek ons op Woonestetika met al uw vragen over ergonomie. Wij geven immers graag en goed advies.

zaakvoerder Stijn Lespoix.

 • Onze adviseurs zijn allemaal kinesist, ergotherapeut of master lichamelijke opvoeding.
 • Zij adviseren op maat van jouw lichaam en gebruiken daarbij de laatste wetenschappelijke inzichten.
 • Geef je rug een oplossing die écht helpt! Je kan veel producten op voorhand testen.
 • Je kan steeds terecht in onze winkel in Hasselt voor een vrijblijvend advies. Ook op afspraak.

Meer informatie op onze website en       

Beulen Hout Interieur
kasten op maat, houten vloeren, deuren, trappen, wanden en plafonds

Beulen verzorgt jouw houten interieur op maat

Op zoek naar een kledingkast op maat die de ruimte in je slaapkamer volledig benut? Een unieke bureaukast voor al je paperassen? Of een slijtvaste, warme vloer voor je woonkamer? Van welk maatwerk je ook droomt, Beulen maakt er werk van!

Kasten op maat sluiten niet alleen naadloos aan op je interieur, ze minimaliseren ook ruimteverlies. Bovendien zijn ze mogelijk in elke ruimte: van berging tot bureau, slaapkamer en dressing. Kortom: jouw unieke kast voor uiteenlopende doeleinden. Breng een bezoekje aan de Woonestetika stand van Beulen, stel zelf jouw kast op maat samen en vraag meteen een offerte aan!

Daarnaast laat Beulen je tijdens Woonestetika ook kennismaken met 3 nieuwe trends in houten vloeren: hightech Lindura vloeren met klikverbinding, Rigid Vinyl en traditioneel parket met moderne techniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan zeker langs de stand van Beulen en laat je inspireren.

Ontdek meer houten maatwerk op de website  van Beulen  en       

Livwell – SpinaliS
SpinaliS ergonomische bureaustoelen + zit-sta tafel

Uw partner in ergonomie en dynamisch werken.

Het “dynamisch” werken wordt meer en meer gepromoot. Dit kan door een actieve bureaustoel “SpinaliS” en een zit-sta tafel te gebruiken.

Door de SpinaliS stoel worden de rug- en nek- en buikspieren versterkt en heeft men veel minder pijn bij het zitten aan een bureel.

Op de beurs stellen we onze nieuwste kleuren voor en loopt er een speciale actie op de SpinaliS stoelen. U kan deze dan kopen met een korting van 15% op de website prijs.

Kom alles eens rustig uittesten op onze aantrekkelijke stand op Woonestetika.

Bezoek zeker onze website voor meer informatie over ergonomie, actief zitten en dynamisch werken en ook

Meubel- en Decoratiehuis Stefan
landelijke meubelen in cottage, heritage stijl, decoratie & geschenken in retro, vintage stijl, lederen salons

Wij stellen 2 nieuwe collecties voor op woonestetika

Onze meubelcollectie strak landelijk met focus op de zeer speciaal gezaagde paneeldeuren en glasdeuren in zwart gemoffelde metalen raamlijsten. Daarbij geeft de zeer subliem gerookt en loog wit afgelakt afwerking een zeer speciale touch aan deze meubelen. Alle deuren zijn ook soft en close waardoor er geen zichtbare scharnieren of sloten met sleutel zijn. Deze meubels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en maatwerk is ook mogelijk.

Deze nieuwe collectie strak landelijk presenteren wij op woonestetica. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in diverse zachte kleuren lakwerk in combinatie met natuur eik of licht vergrijsde eik

Ontdek meer op onze website en op