Breng zeker een bezoek aan deze deelnemers!

Onderstaande bedrijven heten je van harte welkom op hun stand.
Ze hebben allen een gedegen reputatie opgebouwd en zijn specialisten in hun domein.

Specifieke vragen? Breng hen een bezoek, ze zullen je met raad en daad bijstaan.

Bekijk de speciale beurspromotie van Meubel- en Decoratiehuis Stefan

Beulen Hout Interieur
kasten op maat, houten vloeren, deuren, trappen, wanden en plafonds

Beulen verzorgt jouw houten interieur op maat

Op zoek naar een kledingkast op maat die de ruimte in je slaapkamer volledig benut? Een unieke bureaukast voor al je paperassen? Of een slijtvaste, warme vloer voor je woonkamer? Van welk maatwerk je ook droomt, Beulen maakt er werk van!

Kasten op maat sluiten niet alleen naadloos aan op je interieur, ze minimaliseren ook ruimteverlies. Bovendien zijn ze mogelijk in elke ruimte: van berging tot bureau, slaapkamer en dressing. Kortom: jouw unieke kast voor uiteenlopende doeleinden. Breng een bezoekje aan de Woonestetika stand van Beulen, stel zelf jouw kast op maat samen en vraag meteen een offerte aan!

Daarnaast laat Beulen je tijdens Woonestetika ook kennismaken met 3 nieuwe trends in houten vloeren: hightech Lindura vloeren met klikverbinding, Rigid Vinyl en traditioneel parket met moderne techniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan zeker langs de stand van Beulen en laat je inspireren.

Ontdek meer houten maatwerk op de website  van Beulen

     

Livwell – SpinaliS
SpinaliS ergonomische bureaustoelen + zit-sta tafels

 

Uw partner in ergonomie en dynamisch werken.

Het “dynamisch” werken wordt meer en meer gepromoot. Dit kan door een actieve bureaustoel “SpinaliS” en een zit-sta tafel te gebruiken.

Door de SpinaliS stoel worden de rug- en nek- en buikspieren versterkt en heeft men veel minder pijn bij het zitten aan een bureel.

Op de beurs stellen we onze nieuwste kleuren voor en loopt er een speciale actie op de SpinaliS stoelen. U kan deze dan kopen met een korting van 15% op de website prijs.

Kom alles eens rustig uittesten op onze aantrekkelijke stand op Woonestetika.

Bezoek zeker onze website voor meer informatie over ergonomie, actief zitten en dynamisch werken.

 

    

Lim-Elec
rolluiken, zonwering en sectionale poorten presenteert dit jaar 2 nieuwigheden.

Nomo, een nieuw vouwdak met unieke voordelen.

Uniek. Een innovatief en volledig horizontaal vouwdak met geïntegreerde screens waardoor je zelfs bij aanhoudende regen of een intense bui probleemloos van het ontspannende buitenleven blijft genieten.

Gebogen profielen. De gebogen doekprofielen van het vouwdak zorgen voor een dubbele afwatering. Dankzij de geïntegreerde goten loopt het water snel weg bij regenweer en zo blijft je terras droog.

Aanbouw of vrijstaand. Kies je voor een aanbouwmodel of voor een volledig vrijstaande constructie? De Nomo biedt telkens een elegant en praktisch antwoord. Kies voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens rondom en duurzame ledverlichting voor extra comfort en gezelligheid.

Regenbestendig. Een uiterst belangrijk onderdeel van elk vouwdak is het doek. Al onze modellen worden standaard uitgerust met een verduisterend of lichtdoorlatend pvc-doek. De doeken zijn minutieus afgewerkt en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo zijn ze 100% waterdicht, zelfdovend en behandeld tegen schimmelvorming.

Harol VZ080-ZIP, een flexibele zonwering met innovatief ZIP-systeem!

Met de zonwering VZ080-ZIP haalt u altijd het maximum uit uw veranda, skylight of dakraam. Een compacte kast met groots effect.

Unieke eigenschappen: Eén systeem, veel mogelijkheden - Strak & tijdloos design - Super compacte kast - Vele jaren ultra strakke doeken dankzij uniek ZIP-systeem - Eenvoudig onderhoud en naservice

Opbouwmogelijkheden: Sideways, Top-down, Bottom-up, Binnenzonwering, Opbouw, Ingebouwd

Perfecte verduistering: het doek sluit volledig af dankzij het innovatief zip systeem en de uitvalsbuis die tot op het einde van de geleiders gaat.

De juiste doek, voor een perfect resultaat: Visueel comfort - Lichtdoorlatend of verduisterend - Thermisch & akoestisch isolerend - Uiterst duurzaam - Vuil afstotend & brandwerend - Perfect in harmonie met uw woning

Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en een breed gamma structuurlakkleuren aan standaardprijs.

Meer informatie op onze website of 

Meubel- en Decoratiehuis Stefan
landelijke meubelen in cottage, heritage stijl, decoratie & geschenken in retro, vintage stijl, lederen salons

Wij stellen 2 nieuwe collecties voor op woonestetika

Onze meubelcollectie strak landelijk met focus op de zeer speciaal gezaagde paneeldeuren en glasdeuren in zwart gemoffelde metalen raamlijsten. Daarbij geeft de zeer subliem gerookt en loog wit afgelakt afwerking een zeer speciale touch aan deze meubelen. Alle deuren zijn ook soft en close waardoor er geen zichtbare scharnieren of sloten met sleutel zijn. Deze meubels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en maatwerk is ook mogelijk.

Deze nieuwe collectie strak landelijk presenteren wij op woonestetica. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in diverse zachte kleuren lakwerk in combinatie met natuur eik of licht vergrijsde eik

Ontdek meer op onze website en op