Nieuw te zien op Woonestetika

Een Hybride E-verwarming systeem dat zuiniger is met stroom dan meesten andere verwarmingen met stookolie, gas en ook warmtepomp omdat ze niet constant stroom behoeven. Tegelijkertijd met het opwarmen wordt de warmte in de chamotte-stenen opgeslagen en daarna stroomloos afgegeven zowat nog minstens 3x de opgenomen stroom. De oplossing voor goedkoper verwarmen!

Accumo-heating
nieuwe generatie verwarmings-technologie

Onze infrarood terrasverwarmer is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook de zuinigste manier van verwarmen. Het elegante, smalle & mooie design zorgt ervoor dat de terrasverwarmer zelfs inzetbaar is op jouw balkon.
Nu beschikbaar in 2 nieuwe kleuren, Taupe en Mocha en met 5 verwarmingsniveaus (600W tot 2200W).

AFIO
tuin- en verandameubilair

Easy Fit/Frame Fix is een raamdecoratie in een aluminium frame. U kunt hierbij kiezen uit jaloezieën of een plisse. Het aluminium frame is in diverse kleuren leverbaar en is de perfecte oplossing om uw raam te voorzien van raamdecoratie zonder dat er geboord of geschroefd wordt in uw raamkozijn. Ideaal dus voor kunststof en aluminium kozijnen! Doordat het product volledig is weggewerkt in een frame is deze tevens uitermate geschikt om de ruimte te verduisteren​.

Altdeco Raamdecoratie
raamdecoratie

APPARTEMENT.tv biedt met APPACOACH eigenaars en beheerders van appartementsgebouwen alle advies en begeleiding om te slagen in de energietransitie die de overheden ons opleggen. Dat gaat dan zowel over installaties voor hernieuwbare energie voor verwarming en laden van voertuigen, als voor isolatie en renovatie. 

Appartement TV
appartement van de toekomst

Onverwacht volk over de vloer? Met dit verleng- en draaibaar model heb je in een handomdraai een grotere tafel. Het tafelblad is vervaardigd uit gebruiksvriendelijk keramisch materiaal, dus bedekken hoeft niet. Krasvrij en stijlvol tafelen, het kan! En dat volledig gepersonaliseerd naar jouw maat en smaak.

Bogaert
binnenhuisinrichting, verlichting, meubels en tapijten

PURE-D, een innovatie van DENCK. Een toiletbril met geïntegreerde geurextractie die een deurarme toiletervaring garandeert. De PURE-D is gemakkelijk te installeren, past op de meest gangbare toiletten met een D-Shape en werkt zonder directe elektriciteitsaansluiting dankzij de geïntegreerde en oplaadbare Battery Pack.

Denck Innovations
innovatieve geurloze toiletbrillen

DVS

Heb je ook een douche waarvan de naden er vuil en vies uitzien, dan is onze siliconevrije douche echt iets voor u!

DVS Interieur
interieurinrichting en -afwerking, schrijnwerk, renovatie en nieuwbouw

Minimalistisch, strakke lijnen en een elegante look. Dat omschrijft onze Moonshine Sofa in het kort, maar hij heeft nog veel meer te bieden. Hij staat voor ecologisch design met zijn stof uit gerecycleerde PET-flessen en een basis afgewerkt met ecoleder. Zijn modulaire karakter maakt hem de ideale partner ieders interieur. Kortom, hoogwaardig comfort met een goede prijs-kwaliteitsverhouding in een niet-alledaags jasje. Kom hem ontdekken op onze stand.

Evolution
design met een ziel

Een raspaard dat is de Padova.
Volledig origineel met multifunctionele armleuningen die hun gelijke nergens kennen. U kunt in een mum van tijd de zetel omvormen tot “Ligbed” komfort sofa met in de hoogte aanpasbare armleuningen.
The sky is the limit en U zult in uw interieur de zetel elke dag, indien U het wenst, een andere stand kunnen geven. Superorigineel design, een van onze topmodellen.

Galerie Leder Design
salons en zitmeubelen

Een nieuw model in het SpinaliS-gamma is de Spider zwart/grijs. Deze ergonomische werk -en bureaustoel helpt u van uw pijn af. Doordat de dynamische zitting van de bureaustoel meebeweegt met de bewegingen van uw lichaam wordt u rug minder belast.
De zitbal werking zorgt er namelijk voor dat u automatisch rechtop zit en uw rug- en buikspieren traint en zo ongemerkt de hele dag actief in beweging blijft. Dit voorkomt of vermindert rugklachten.

Livwell – SpinaliS
SpinaliS ergonomische bureaustoelen + zit-sta tafels

Eén van de grote voordelen van infraroodverwarming is het installatiegemak. Je hebt niet meer nodig dan een elektriciteitsaansluiting. De vlakke verwarmingselementen worden voor een gelijkmatige warmteverspreiding tegen het plafond gehangen (of geïntegreerd in het plafond), waardoor de verlichtingspunten in aanmerking komen. Daarom ontwikkelen fabrikanten steeds meer infraroodverwarming met geïntegreerde energiezuinige LED-verlichting. Zowel directe als indirecte sfeerverlichting behoort tot de mogelijkheden.​

Longo Heating
infraroodverwarming en terrasverwarming

Van '3D levende schilderijen', abstracte kunstwerken, modern, kleurrijke, niet alledaags eyecatchers, nood aan iets anders in uw interieur?
Breng ons dan zeker een bezoekje aan de Nitra Art Gallery.

Nitra Art Gallery
kunstgalerij

Wat als u uw muren niet wil bezetten, schilderen of behangen? Dan bieden we u 3 verschillende opties: Standaard wandbekledingen, akoestische wandbekledingen (met of zonder akoestische isolatie) of geprinte wandbekledingen (unieke uitstraling) met of zonder verlichting .
Een strak wit plafond of een wand in full colour, met een leuke print of een afbeelding in hoge resolutie? U kiest een plafond of wand dat perfect aansluit bij het karakter van uw interieur. Bovendien verhogen wij niet enkel uw esthetisch, maar ook uw akoestisch comfort door een geluiddempende coating op uw plafond.

P+ Plafonds & Prints
Clipso® polyester plafond en wand bekleding

Wilt u genieten van een comfortabeler en efficiënter huis zonder hoge kosten en uitgebreide renovaties? Dan is het plaatsen van overzetramen een slimme en eenvoudige oplossing die uw woning in een handomdraai kan upgraden. Ze zijn ontworpen om te passen op bijna elk type raam, ongeacht de grootte, vorm of materiaal, en bieden tal van voordelen.

Studio Frank
ramen & deuren Finstral, stalen binnendeuren Steelline