Nieuw te zien op Woonestetika

Wil je graag wat extra warmte tijdens de frissere maanden? Onze elektrische infrarood heater is ontworpen met oog voor design. Geen logge patio-heater, maar een gestileerde krachtpatser. Deze infrarood heater straalt niet alleen warmte maar ook klasse uit.
Zowel binnen als buiten te gebruiken. Benieuwd naar zijn eigenschappen? Kom hem ontdekken op de stand van AFIO.

AFIO
tuin- en verandameubilair

PURE-D, een innovatie van DENCK. Een toiletbril met geïntegreerde geurextractie die een deurarme toiletervaring garandeert. De PURE-D is gemakkelijk te installeren, past op de meest gangbare toiletten met een D-Shape en werkt zonder directe elektriciteitsaansluiting dankzij de geïntegreerde en oplaadbare Battery Pack.

Denck Innovations
innovatieve geurloze toiletbrillen

Minimalistisch, strakke lijnen en een elegante look. Dat omschrijft onze Moonshine Sofa in het kort, maar hij heeft nog veel meer te bieden. Hij staat voor ecologisch design met zijn stof uit gerecycleerde PET-flessen en een basis afgewerkt met ecoleder. Zijn modulaire karakter maakt hem de ideale partner ieders interieur. Kortom, hoogwaardig comfort met een goede prijs-kwaliteitsverhouding in een niet-alledaags jasje. Kom hem ontdekken op onze stand.

Evolution
design met een ziel

Van '3D levende schilderijen', abstracte kunstwerken, modern, kleurrijke, niet alledaags eyecatchers, nood aan iets anders in uw interieur?
Breng ons dan zeker een bezoekje aan de Nitra Art Gallery.

Nitra Art Gallery
kunstgalerij

Nieuw!
Een dynamisch krukje.
Zitten op de nieuwe zitbal is zitten op het O’lala-krukje. Dit krukje past zowel in je thuiskantoor als in je woonkamer.
Ergonomie en design gaan hand-in-hand. Zitten op dit krukje activeert je spierkorset waardoor je rug niet inzakt.
Proberen? We staan op Woonestetika.

Livwell – SpinaliS
SpinaliS ergonomische bureaustoelen + zit-sta tafels

Wij maken uw poolhouse volledig op maat zodat deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin past. Bovendien zijn de aluminium constructie en composieten wanden onderhoudsvrij en zijn niet onderhevig aan weerinsvloeden. Keuze uit alle mogelijke RAL-kleuren zónder meerkost!

Vivandi
aluminium carports, poorten, overkappingen, schuttingen, poolhouses en schuifwanden

Exposanten krijgen op WOONESTETIKA dé kans om hun bedrijf en producten of diensten in de kijker te plaatsen. Kom in contact met meer dan 20.000 enthousiaste, geïnteresseerde bezoekers, allen op zoek naar de nieuwste trends voor een sfeervol interieur.

Vivandi
aluminium carports, poorten, overkappingen, schuttingen, poolhouses en schuifwanden