Nieuw te zien op Woonestetika

Beulen laat je tijdens Woonestetika kennismaken met 3 nieuwe trends in houten vloeren: hightech Lindura vloeren met klikverbinding, Rigid Vinyl en traditioneel parket met moderne techniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan zeker langs de stand van Beulen en laat je inspireren.

Beulen Hout Interieur
parket, kasten op maat, deuren, houten wanden voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar een chill sofa met een gezellig karakter? Dan stellen we u op Woonestetika graag onze Evo Chill sofa voor: een gezellige lounge design sofa met strakke vormgeving. De architecturale vormgeving geeft deze sofa een zeer moderne uitstraling die in balans wordt gebracht door de warme uitstraling van het stof. Met andere woorden: super gezellig en knus!

Evolution
design met een ziel

Naast mijn schilderijen breng ik dit jaar ook mijn ‘Mabelle’ op de markt.
Deze vrolijke beeldjes met de mooie rode ‘smile’ toveren iedere leefruimte alsook kantoorruimte om tot een ‘happy’ place.

Greet Lenz
kunst en schilderijen

Maak kennis met de Nomo, een innovatief en volledig horizontaal vouwdak met geïntegreerde screens met unieke voordelen zoals gebogen doekprofielen voor een dubbele afwatering, keuze tussen aanbouw of vrijstaand en 100% regenbestendig. Meer informatie op de stand van Lim-Elec.hting!

Lim-Elec
rolluiken, zonwering en sectionale poorten

Breng een bezoek aan onze stand en test de actieve bureaustoel “SpinaliS”. Door de SpinaliS stoel worden de rug- en nek- en buikspieren versterkt en heeft men veel minder pijn bij het zitten aan een bureel. Te bezichtigen in de nieuwste kleuren.

Livwell
Spinalis ergonomische bureaustoelen

Bezichtig op Woonestetika nu onze landelijke kasten met schuifdeuren. Ideaal voor smalle ruimtes waar er weinig plaats is voor draaideuren. Ook uitermate geschikt in een appartement of compacte woning.
Bovendien heb je een ruime keuzemogelijkheid van kleuren en afwerkingen met natuur - of zacht vergrijsde eik. Te zien bij:

Meubel- en Decoratiehuis Stefan
landelijke meubelen in cottage, heritage stijl, decoratie & geschenken in retro, vintage stijl

Dit nieuwste model van Aëris combineert een tijdloos design met een buitengewoon bewegingsmechanisme en behaalde de ‘Reddot Award 2019 - Best of the best’.
De Aëris Numo volgt je bewegingen en past zich aan zodat je steeds comfortabel zit.
Deze stoel is zowel inzetbaar als vergader/kantoorstoel als in een kleurrijke wachtruimte of zelfs thuis aan de keukentafel.

Sit & Sleep
ergonomisch zitten, werken en slapen

De gloednieuwe CT5 schrobautomaat droogt zowel voorwaarts als achterwaarts. Het toestel is licht, compact en gemakkelijk in gebruik en voorzien van een krachtige lithium-ion batterij. Ontdek nog meer troeven van deze machine op de stand van Jackie Zentjens.

Zentjens Bouwagentuur
alle stofzuigsystemen