3 manieren om je verkoop te stimuleren tijdens de Woonestetika beursdagen!

Ongeveer 14.500 unieke bezoekers zullen de volgende weken de website van Woonestetika bekijken. Ideaal om jouw bedrijf, producten of beursactie maximaal te promoten en je nog beter te onderscheiden van de andere deelnemers. Hieronder vindt je een overzicht van 3 verschillende pakketten waaruit je kan kiezen. De tarieven en een online bestelformulier zijn onderaan de pagina terug te vinden.

Basis pakket

Door te kiezen voor een Basis pakket verschijnen je firmagegevens bovenaan de deelnemerslijst in een gekleurd vlak en wordt de link naar jouw website geactiveerd.  Je gegevens blijven eveneens zichtbaar in de alfabetische lijst.

Social Media pakket

Het Social Media pakket bestaat uit:

  • het Basis pakket
  • + één commercieel bericht met foto op de website van Woonestetika in de rubriek "In de Kijker"
  • + één commercieel bericht op de Facebook pagina van Woonestetika

Zie de pagina van vorig jaar: woonestetika - in de kijker 2018

Beide berichten mogen verschillen van inhoud en foto. Vanuit de tekst op de webpagina wordt er ook een actieve link naar je website gelegd en naar jouw social media accounts (Facebook, Instagram en LinkedIn). Een ideale manier om duizenden extra mensen te bereiken en je website en social media een serieuze boost te geven. De extra traffic naar je website zal je ranking op Google ook positief beïnvloeden. Teksten en foto's worden door u digitaal aangeleverd. Wij doen de rest.

Promo pakket

Het Promo pakket bestaat uit:

  • het Social Media pakket
  • + een banner op de 'Home pagina'
  • + een banner op de pagina 'In de Kijker'
  • + een eigen promo pagina met 'call to action' en link naar je website

Je wil je beursactie of bedrijfsactiviteiten maximaal promoten? Dan moet je zeker gebruik maken van het Promo pakket.

Extra aandacht op de Home pagina, een banner op "In de Kijker" en het volledig Social Media pakket. Succes verzekerd!

U bezorgt ons digitaal fotomateriaal, firmalogo, teksten, enz. en wij maken u een professionele landingspagina met “call to action” en link naar je website. U mag ook een afgewerkte advertentie aanleveren. Kies voor dit Promo pakket en maak van je bezoekers kopers.